FAQ

Hieronder vind je antwoord op een aantal praktische vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling? 

Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Onze levertijd is tussen de 2 - 5 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte en de dag dat je besteld. Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op de eerst volgende werkdag. 

 

Wat zijn de verzendkosten? 

De verzendkosten bedragen €4,95. Bestel je boven de €75,-? Dan is de verzending gratis! 

 

Kan ik mijn product(en) terugsturen? 

Het kan altijd zijn dat je je bedenkt of dat je om een andere reden je aankoop wilt retourneren. Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Neem binnen 15 dagen contact met ons op om te laten weten dat je je bestelling wilt retourneren. Na deze 15 dagen vervalt het retourrecht. Stuur vervolgens je bestelling in de originele verpakking terug naar: 

Moon Spice 

Obrechtstraat 151

2517VR Den Haag

Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Zodra wij de retour hebben ontvangen, zullen we deze verwerken en het (resterende) bedrag terugstorten. Je ontvangt hierover bericht.

 

Oei, mijn product is beschadigd, wat nu? 

Al onze producten worden uitvoerig gecheckt op eventuele beschadigingen. Is er door de verzending toch iets kapot gegaan? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing! 

 

Mijn geleverde product is anders dan op de foto, hoe kan dat? 

Wij werken met natuurproducten. Het mooie aan onze stenen is dat elk stuk uniek is, geen enkel product is hetzelfde en kan daardoor voorkomen dat jouw product afwijkt van de foto in de webshop. Al onze producten worden handmatig geselecteerd en met liefde ingepakt. De werking van het product dat je hebt besteld is wél hetzelfde, ondanks dat de vorm, kleur of grootte iets afwijkt van de foto.

 

Kan ik veilig online shoppen bij Moon Spice? 

Jazeker, wij gaan uiterst voorzichtig om met jouw gegevens. Lees hier meer over in onze privacy statement of bekijk de algemene voorwaarden voor je je bestelling plaatst.