Over Moon Spice

Hello you! 

Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik ben Shelley Beekman, founder van Moon Spice en dol op alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Graag vertel ik je wat meer over mezelf en waarom ik Moon Spice ben begonnen. Mijn liefde voor kristallen en edelstenen begon al op jonge leeftijd, toen mijn oma mij meenam naar de mineralenbeurs en ik daar mijn eerste steentjes mocht uitzoeken. Vol enthousiasme vertelde mijn oma dan wat de betekenis van de steen was en schreef dit op een klein kaartje wat ze erbij stopte. 

Vroeger wilde ik heks worden..

Dat is overigens niet mijn enige connectie met spiritualiteit. Als kind was ik obsessed met de maan en hekserij. Yup, ik had een heel altaar in mijn kamer met steentjes, wierrook en een heus spreukenboek. Naarmate ik ouder werd, verschoven mijn interesses – uitgaan, vrienden, school en later werk werden steeds belangrijker. Spiritualiteit kwam op een laag pitje te staan. Ik vond het nog steeds interessant en leuk, maar ik was er niet meer dagelijks mee bezig.

Praktische spiritualiteit

Tot ik een paar jaar geleden in aanraking kwam met iets dat praktische spiritualiteit werd genoemd. Het had niets te maken met heksen, magische drankjes en zweverige uitspraken. Het had juist alles te maken met in het hier en nu zijn en met liefde kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Meer een soort holistische benadering, zeg maar. De liefde voor de maan is nooit verdwenen, maar nu ging ik me verdiepen in de bijzondere kracht van de maan en de theorie erachter. En steeds vaker spookte het idee door mijn hoofd om hier ook in mijn werk iets mee te doen.

Waarom Moon Spice? 

Ik heb een achtergrond in online marketing en personal branding omdat ik daar ooit ben ingerold, maar het is niet wie ik ben als persoon. Met Moon Spice wil ik anderen laten zien dat je heus wel down to earth kan zijn én geloven in een beetje magie. Spiritualiteit kan je helpen om een leven te creëren waar je van droomt, vanuit intuitië, compassie en liefde. Met een beetje hulp van het universum! En laten daar die kristallen en mineralen nou ook weer hun steentje aan bijdragen! ;)

 Liefs, Shelley

 moon-spice-shelley

 

In de shop vind je verschillende steentjes en kristallen die je kunnen helpen bij jouw reis! Wil je meer weten over de betekenis of over praktische spiritualiteit? Volg @moonspicenl dan ook op Instagram.